Notícies

/, Gossos/Cuida el seu pes!

Cuida el seu pes!

L’obesitat és una malaltia que hem d’intentar prevenir o tractar ja que escurça la vida del nostre gos. Un dels principals problemes però és que moltes vegades no som conscients del sobrepès que presenta l’animal i restem importància als quilets que té de més.

Patologies cardiorespiratòries, artrosi, diabetis i afeccions dermatològiques són algunes de les malalties que pot patir el nostre animal per culpa de l’obesitat a part d’altres complicacions menors que resten qualitat de vida al gos.

L’obesitat s’origina pel desequilibri entre la quantitat d’energia que ingereix la nostra mascota i la que gasta.

Podem prevenir i mantenir el pes ideal consumint un aliment amb una aportació calòrica adequada i mantenint cert nivell d’activitat. Val a dir que cal controlar la quantitat diària que subministrem al nostre gos.

Si l’animal ja pateix aquest sobrepès haurem de sotmetre’l a una dieta específica d’aprimament. Haurem de controlar la quantitat d’aliment que donem al gos, el pinso haurà de tenir un valor calòric restringit i l’haurem de combinar amb un augment substancial d’exercici físic.

El seguiment veterinari serà imprescindible per aconseguir tractar l’obesitat amb èxit. A Cliniques Vet’s vetllem per la salut de la teva mascota.

Disposem de clíniques veterinaries a Barbera del Vallès,Sabadell, Manresa i Sant Quirze. A mes tenim servei d’urgències veterinàries a Manresa i Sabadell per atendre’t sempre que ens necessitis. A Vet’s cuidem amb tu el teu animal.

2017-09-13T10:31:20+02:00 11 Octubre 2012|Categories: Consells, Gossos|