Notícies

/, Gossos, Perruqueria/Trucs per pentinar la nostra mascota

Trucs per pentinar la nostra mascota

La major part del gossos muden el pèl durant la tardor i la primavera. La muda a vegades pot ser una mica problemàtica per això es important pentinar-los bé i ajudar-los a fer la muda. Podem trobar tota classe de raspalls per gossos depenent de la llargada y textura del pèl. A més a més també hi ha trucs que faciliten la raspallada de l’animal com per exemple barrejar un polvoritzador d’aigua amb una mica de condicionador i polvoritzar l’animal amb aquesta barreja.

S’han de pentinar des del cap fins la cua, en la direcció del pèl. També és necessari en segons quins tipus de races pentinar-los per capes des de la capa més interior fins a l’exterior.

Per altra banda, abans de banyar la mascota és més que recomanable pentinar-la ja que d’aquesta manera no contribuïm en enredar més el pelatge de l’animal.

Si voleu més consells o bé esteu buscant una perruqueria canina a Manresa o a la zona del Vallès heu de saber que a Vet’s Manresa, Vet’s Barberà i Vet’s Creu de Barberà trobareu un equip de professionals a la vostra disposició.

2017-09-13T10:32:18+02:00 28 Agost 2012|Categories: Consells, Gossos, Perruqueria|